14362488_1042186535901063_45472340367855

Inspark 2021

Våra studenter är vår högsta prioritet!

Hej och välkommen som ny student på Högskolan i Gävle! Vanligtvis håller programföreningar en vårinspark för er nya studenter som börjar nu till våren där ni kan lära känna fler studenter från skolan, din förening och mycket mer om vad studentlivet och staden Gävle har att erbjuda. På grund av rådande pandemi kan detta tyvärr inte genomföras för tillfället. Men var inte ledsen, din förening planerar för framtida event där du kommer få delta när restriktionerna har lättat. Under fliken studentföreningar kan du hitta all kontaktinformation till den föreningen du tillhör så du kan fortsätta hålla dig uppdaterad om vad din förening har för planer.

Vi hoppas att vi får se er snart, gå också med i Gefle Studentkår för massa rabatter och för att kunna delta i alla våra kommande event!

 

Denna sida kommer kontinuerligt uppdateras med information om inspark.

 

Vad är en inspark?

Insparken en fantastisk möjlighet för dig som är ny student att få lära känna nya människor och bygga upp ett kontaktnät, bli bekväm på högskolans område och introduceras till högskolelivet. Du blir väl omhändertagen av befintliga studenter som gått en utbildning inför insparken just för att kunna ta emot och ta hand om dig på allra bästa sätt.

Du kommer att vägledas och tas om hand om av din studentförening. Det är din studentförening du kommer att ha mest kontakt med och det är de som kommer att berätta för dig exakt hur allt går till och var du ska befinna dig under veckan.