Ideella uppdrag kårstyrelsen
68702577_621369135052866_803731764269809

Kårstyrelsen jobbar nära de arvoderade på Gefle Studentkår och ger en hjälpande hand i den dagliga verksamheten. Det kan vara allt från att vara med på Kårfrukosten till att leta samarbetspartners. Som ledamot i Kårstyrelsen deltar du under styrelsemöten. Under dessa möten går vi igenom ekonomiska rapporter, vad de arvoderade sysslar med, policydokument och vad Kåren borde fokusera på under året. (DEPPIG KORT TEXT, KAN VI GÖRA DENNA SIDA MER EXCITED?)

Så söker du

Under tiden som posterna är utlysta, fyller du i en blankett och lämnar in den i vår kårexpedition. När lappen lämnas in, kommer du få välja en intervjutid. Under intervjun kommer valberedningen ställa frågor till dig, kopplade till posten du har sökt. 

Efter att alla intervjuer är genomförda sätter sig valberedningen och går igenom alla som sökt och nominerar en person per post. Denna nominering skickas vidare till fullmäktige, som under ett sammanträde får möjlighet att ställa kompletterande frågor och tar sedan ställning om personen är lämplig eller ej.

Blir du invald, kommer du månaden innan du tillträder på din post få en överlämning av nuvarande person på posten.

 

Observera att du måste vara medlem i Gefle Studentkår för att kunna söka poster!

 

Håll utkik på våra anslagstavlor och sociala medier för att se när vi söker efter nya medarbetare på Gefle Studentkår!